Ga naar hoofdinhoud

Midden in de natuur en toch dichtbij gezellige dorpjes en leuke activiteiten voor de kinderen: vakantiehuis Veluwemeer heeft het allemaal. U vindt hier een greep uit de verschillende uitjes die gemaakt kunnen worden.

Zandenbos

Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Het is één van de bossen waar u een wandeling kan maken. Ook vindt u hier de Zandenplas, in de zomer een heerlijke plek om de verkoeling op te zoeken.

Nunspeet

Nunspeet staat bekend als een echt kunstenaarsdorp. Mocht u van kunst en cultuur houden, dan adviseren wij u om een bezoekje te brengen aan het Noord-Veluws museum. Rondom de Markt is er een groot aanbod van winkels en horecagelegenheden. Bij Landwinkel Molen de Duif vindt u nog ambachtelijk meel en andere heerlijke producten.

In Nunspeet bent u al na 5 minuten autorijden of een kwartier fietsen.

Harderwijk

Harderwijk was oorspronkelijk een middeleeuwse Hanzestad en dat is terug te zien in de historische bouwwerken en monumenten. Voor de kinderen is het Dolfinarium een leuk uitje en mocht u beschikken over een boot, dan kunnen er ook leuke tochtjes gemaakt worden.

Harderwijk bereikt u in ongeveer 20 minuten met de auto en op de fiets bent u maar een half uur kwijt.

Biddinghuizen

Voor jong en oud is het pretpark Walibi World een uitje waarbij je lekker je energie kwijt kan. Er zijn meer dan 30 spectaculaire attracties die het tot een onvergetelijk dagje uit maken. Het attractiepark bereikt u in ongeveer 25 minuten met de auto.

Zelfs op de fiets is Biddinghuizen is goed te bereiken. Tussen mei en eind september vaart namelijk de Veluwerandveer over het meer. Zo geniet u van het water en kunt een heerlijke fietstocht maken door de Flevopolder.

Apeldoorn

Een grote stad op de Veluwe met een aanbod van verschillende activiteiten. Voor de kinderen zijn Apenheul en de Koningin Julianatoren echt een aanrader. En vergeet Paleis ’t Loo niet, hier doet u een indrukwekkende ervaring op.

Met de auto bent u na ongeveer 35 minuten in Apeldoorn.

Back To Top