De omgeving

Op deze pagina geven we u een indruk van de mogelijkheden in de omgeving. Vakantie vieren aan het Veluwemeer is een feest, dankzij de vele mogelijkheden die het Veluwemeer en het park bieden. Ook in de nabije omgeving is genoeg te doen voor een vakantie in elk seizoen.

Park Familiehuis Nunspeet

De bungalow is gelegen op het prachtige park Familiehuis Nunspeet. Eén van de belangrijkste uitgangspunten op het park is respect voor elkaar en de natuur. Wij vragen u daarom rekening te houden met de zondagsrust. Ook het taalgebruik dat u op het park kunt verwachten kenmerkt zich door wederzijds respect .

Omgeving en Uitzicht

De ligging van het Park Familiehuis Nunspeet is uniek! Prachtig gelegen aan de Veluwe én het Veluwemeer. Dit nodigt uit tot heerlijke tochtjes door de bossen, zandverstuivingen en over het water. De natuur in de omgeving is divers en er is dus veel te zien! Rondom het park staan prachtige wilgen- en elzenbomen en langs de rand van het park staan donkergele dotterbloemen in volle glorie te pronken. Het water van de heldere beek stroomt langzaam. Vakantie vieren op Park Familiehuis Nunspeet is vakantie vieren in de natuur!

Activiteiten in de omgeving

Harderwijk

Een gezellig voormalig Zuiderzeestadje waar u leuke boottochtjes kunt maken en het Dolfinarium kunt bezoeken. Hier vindt u ook de Zwaluwhoeve, een beautyfarm met sauna.

Lelystad

Breng een bezoek aan het VOC-schip De Batavia, waar u zich in de Gouden Eeuw waant. Of ga naar het Luchtvaart Themapark Aviodrome, eveneens bij Lelystad, waar u vliegend materiaal van vroeger en nu kunt u bewonderen.

Nunspeet

Een echt Veluws stadje met een gezellig winkelcentrum. Van hieruit starten mooie wandel- en fietsroutes. Bezoek het VVV Nunspeet voor tal van ideeën.

Apeldoorn

Hoofdstad van de Veluwe, zou je kunnen zeggen. Paleis ’t Loo is een interessante bezienswaardigheid. Voor de kinderen zijn de Apenheul en familiepretpark Koningin Julianatoren geweldige attracties. Bezoek het VVV Apeldoorn voor meer uitgaanstips.

Biddinghuizen

Walibi World, met achtbanen, shows en andere spectaculaire attracties. Het pretpark in de polder bij Biddinghuizen, dat in de wijde omtrek zijn weerga niet kent.

Scroll Up