Ga naar hoofdinhoud

De woning bevindt zich op een kleinschalig park. Respect voor elkaar en de natuur zijn belangrijke waarden die op dit park gelden.

In de mei-, zomer- en herfstvakantie is er een animatieteam aanwezig. Op de zondag zijn er geen activiteiten, maar kunt u heerlijk genieten van de rust.

Er is een broodjesservice voor heerlijk vers brood en de snackbar is geopend op vrijdagavond en in de vakanties ook op zaterdagavond.

Jong en oud kan genieten tijdens een vakantie aan het Veluwemeer. In de zomer biedt het water verkoeling en kunt u heerlijk zwemmen, zonnen of vissen. De actievelingen kunnen hun energie kwijt door een kano te huren of door te leren suppen. Het verkennen van de prachtige omgeving kan door het huren van sloep. Deze boten mag u vanaf 18 jaar oud zonder vaarbewijs besturen. En mocht u een eigen boot mee willen nemen, dan kan er een plekje gehuurd worden bij de naastgelegen camping De Oude Pol. Ook in de winter is het goed vertoeven. Bij voldoende vorst kan er geschaatst worden op het meer.

Op een unieke locatie ervaart u de charme van de Veluwe. Deze omgeving kenmerkt zich door een diverse natuur. Vergeet daarom vooral niet uw fiets en wandelschoenen mee te nemen, want een tocht door het bos, de heide en de zandverstuivingen mag niet ontbreken.

Back To Top