Ga naar hoofdinhoud

Wil jij genieten van rust, ruimte en natuur? Dan is ons Vakantiehuis aan het Veluwemeer dé perfecte vakantiebestemming voor jou en je gezin! Het Vakantiehuis bevindt zich op een prachtige locatie, waar je kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

Veluwemeer

Het Veluwemeer is een ideale plek voor watersportliefhebbers en ook voor mensen die van wandelen en fietsen houden. Je kunt hier namelijk eindeloos genieten van prachtige natuur en mooie uitzichten, terwijl je ook naar hartenlust kunt surfen, zeilen, vissen en zwemmen.

Ons Vakantiehuis is volledig ingericht en biedt plaats aan maximaal acht personen. Het heeft een ruime woonkamer, een gezellige keuken, vier slaapkamers en een badkamer. Bovendien beschikt het huis over een groot terras en een geweldig uitzicht op het water. Hier kun je samen met je gezin heerlijk buiten eten, genietend van de zonsondergang.

Boek uw vakantie

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie in de natuur of juist actief wilt zijn op het water, ons Vakantiehuis aan het Veluwemeer biedt voor ieder wat wils. Boek nu jouw verblijf en geniet samen met je gezin van de rust en het pure plezier van het buitenleven!

Back To Top