Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij ons prachtige vakantiehuis op de Veluwe! Dit gezellige en luxe vakantiehuis is de ideale plek voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Ons vakantiehuis beschikt over een eigen wasmachine en wasdroger, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vuile kleding tijdens uw verblijf. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie en genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

Compleet

Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal acht personen en beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De ruime slaapkamers zijn voorzien van heerlijk zachte bedden en er is een moderne en volledig uitgeruste keuken waar u zelf uw maaltijden kunt bereiden.

Buiten kunt u genieten van een heerlijk terras, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Veluwe. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Boek uw vakantie

Kortom, ons vakantiehuis op de Veluwe met eigen wasmachine en wasdroger is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van een heerlijke vakantie. Boek nu en beleef een onvergetelijke vakantie op de Veluwe!

Back To Top