Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij ons Kindvriendelijk Vakantiehuis aan het Veluwemeer! Dit comfortabele Vakantiehuis is de ideale plek voor gezinnen, met alle faciliteiten die je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te beleven.

Veluwemeer

Het Vakantiehuis is gelegen op naast het prachtige Veluwemeer, waar je kunt zwemmen, vissen, zeilen en nog veel meer. Het Vakantiehuis is geschikt voor maximaal acht personen en beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een mooie tuin waar je heerlijk kunt ontspannen en de kinderen kunnen spelen.

Het Vakantiehuis heeft ook veel kindvriendelijke faciliteiten, zoals een speeltuin, zandbak en speelgoed voor binnen en buiten. Hierdoor kunnen ouders met een gerust hart genieten van hun vakantie, terwijl de kinderen zich vermaken.

Het Vakantiehuis ligt in een prachtige omgeving, waar je kunt wandelen en fietsen in de natuur, een bezoek kunt brengen aan leuke steden en dorpen in de buurt of kunt genieten van de vele watersportmogelijkheden.

Boek uw vakantie

Kortom, ons Kindvriendelijk Vakantiehuis aan het Veluwemeer is de ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van een ontspannen en actieve vakantie in een prachtige omgeving. Wij heten je graag van harte welkom!

Back To Top